Hungarian Sea Yacht

2015 óta Bérlőink szolgalátában

Történetünk

Ismerd meg a Hungarian Sea Yacht történetét!

'15

Vállalkozásunk alapítása

A vitorlás bérléssel foglalkozó Hungarian Sea Yacht vállalkozást azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb rétegnek tegyük lehetővé a vitorlázás élményét.
A vállalkozás felépítésekor ezt a gondolatot mindvégig szem előtt tartva alakítottuk ki szolgáltatásainkat, valamint árainkat. Korrekt kondíciók, jól felszerelt, valamint jó állapotú biztonságos hajók bérbeadását tűztük ki célként.

'20

Folyamatos fejlődés

A kezdetekben 1 bérelhető hajónk volt, a 2020-as szonban pedig már 5 hajóval állt fel a flotta. A 2020-as év végén a 6. "családtagunk" is megérkezett, ezért 2021-től 6 darab bérelhető vitorlással indítjuk a szezont. Ezekből 3 darab Bavaria típusú, továbbá a Bérlőink kedvencei, 1-1 Twister, Illetve Fly típusú, valamint egy Francia Jeanneau vitorlás van a Flottában.
Hogy mi a titkunk?
Határozott véleményünk szerint az, hogy azok közé a charteresek közé tartozunk akik a lehető legkisebben kezdték, majd az évek során folyamatosan fejlődni, tanulni tudtunk bérlésről-bérlésre.
Az évek során szerzett rengeteg szakmai tapasztalat, tudás, valamint erős műszaki beállítottságunk teszi lehetővé azt, hogy a maximumot nyújtsuk ügyfeleink számára, a ránk esett választásukért cserébe!
A vállalkozásunkat fiatalosság, rugalmasság, precízség jellemzi, s mivel a munkánk-bátran kijelenthetjük- a hobbink is, ezért a kellemes hangulatú légkör mindig garantált!

'24

Bővített szolgáltatások

2024-es évtől kibővítjük hajózási szolgáltatásainkat!
Az eddigi:
-Vitorlás bérlés
-Sétahajózás
-Hajó karbantartás és hajószerviz
-Hajózási üzemeltetési vezetés
-Használt hajó kereskedelem
-Hajó import
mellett, 2024-től elindítjuk Tengeri hajós képzéseinket!

'24

Terveink a jövőre

Nem titkolt célunk, hogy a jövőben szeretnénk a bérelhető hajóink portfólióját tovább bővíteni, azonban az elsődleges célunk 2015 óta is változatlan:
A lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük a balatoni vitorlázást.

További célunk, hogy a jövőben is képesek legyünk a rólunk kialakult pozitív véleményt megtartani.

Kérdésed van? 

Üzenj nekünk!

KÖVESS MINKET!